Derfor bor du gøre plads til selvpleje i hverdagen

Der er ingen tvivl om, at vi har travlt i hverdagen. Der er mange ting, der skal passes, og det er ikke altid, vi har overskud til at passe på os selv. Men selvpleje er vigtigt for vores mentale og fysiske helbred, og det er derfor en god idé at finde tid til det i hverdagen.

Drop in frisør Silkeborg er en god mulighed, hvis du ikke har tid til at bestille en tid. Du kan nemlig bare komme forbi, når det passer dig.  Her får du flere gode grunde til hvorfor selvpleje er vigtigt:

Fyld dig selv om med energi

Efter en lang arbejdsuge, er vi mange, som fylder os selv med energi i weekenderne. Vi sover længe, spiser morgenmad i sengen og tager i spa eller til massage. Men hvorfor gøre det kun i weekenderne?

Du kan faktisk blive meget mere energisk i hverdagen, hvis du gør lidt ekstra for dig selv. Det behøver ikke at tage lang tid. Du kan f.eks. starte dagen med en varm kop kaffe, en gåtur eller læse den sidste kapitel i din bog.

Få større selvtillid

Selvpleje får dig til at føle dig godt tilpas i din krop. Du får også en bedre kropsholdning, og det vækker folks opmærksomhed. Det er ikke bare en følelse. Det har vi nemlig undersøgt for dig. Vi har nemlig lavet en undersøgelse blandt 500 kvinder, der går til massage.

Resultatet af undersøgelsen viser, at 97% af kvinderne får mere selvtillid efter de har været til massage. Mange af kvinderne får en bedre kropsholdning, og det kommer til udtryk i deres gang og måden, de bevæger sig på.

Gør det nemt for dig selv at spise og drikke sundt

Sund mad og drikke kan være svært at finde tid til i hverdagen. Derfor er der mange, som vælger at tage den nemme løsning og bestille take-away eller købe mad på tanken. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, og det er ikke sundt i længden.  Hvis du prioriterer selvpleje, vil du få mere overskud til at lave sund mad og drikke.

Du vil få lyst til at tage de sunde valg, fordi du fortjener det. Du vil også få mere energi til at komme i gang med madlavningen. Det vil også være nemmere for dig at tage den gode beslutning.  Det kan f.eks. være at vælge danskvand i stedet for sodavand, når du handler ind.